FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Suring

Kategori: Allmänt

Efter en grinig morgon, Clara uppe på tok för tidigt då hon tog sig i säng först 20:30 igår, och en mamma som försöker skriva matlista inför helgen, hänga tvätt och plocka grejer. Så kunde allt bara bli bättre efter en promenad med vagn. Så fort jag sa att hon skulle åka vagn så sprang hon dit och spände fast sig själv. Sen pratade hon under hela handlingen, till hon till slut slog igen sina blå och sov gott på vägen hem. Jisses vilket ordförråd hon har börjat få. 

Hon klädde sig själv imorse. Speciell smak.
Izabelle var inte sen att hjälpa till. 
Sen blev det bättre! 

Izabelle är verkligen duktig med lillasyster.. Hon försökte roa henne imorse, igår kväll hoppade dom på studsmattan jättelänge, och sen spelade alla syrrorna fotboll. 
Nu väntar vi snart hem Jimmy, och då tar vi helg med nåt läskande på altanen. Vi har blivit bortbjudna på suring ett kvarter härifrån, och det ser vi framemot. 
Vi har då tur med vädret. Det skulle gärna få avta lite med blåsten bara. Men mot väggen så steks man. 

Trevlig helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: