FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Vart är champagnen?

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en oförskämt bra dag. Skattebesked, mycket positivt! Nya tjänsten klar! Min nya lön klar! Min 24-sidiga miljörapport som ska vara inlämnad innan 31 mars klar! Röjt undan  på mitt röriga skrivbord så man börjar se bänkskivan igen, jaa! Blev omvald som ledamot i 2 år igen, va kul! Så bra dag helt enkelt. 

Och nu börjar jag fundera ut hur barnens påskägg ska fixas. Funderar på nån pixibok och en angrybirds klubba till Clara, och chokladägg till tjejerna. Som man köper i äggkartonger. Lite roligare än vanliga kinderägg. 

Nu har jag duschat, sett SAIK gå till semifinal och nu väntar sängen. (Har fixat ett påskägg till Novas fröken, från hela klassen. Lite sugen på att smaka är jag)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: