FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Vilken härlig helg!

Kategori: Allmänt

Sol och värme, då känns allting bra. Fredagen började med storstädning av kök, badrum, tv- och allrum. Skurning av golv och mattpiskning. Sen kl 10 hörde en kompis av sig, och vi for ut på en promenad med vagnarna. Morö backe runt, och Clara passade på att sova i vagnen. 
Sen lunch ute innan Nova kom hem med en kompis från skolan.. Sen fick jag finfrämmande av Sarah och vi passade på att surra och sitta ute i solen.. Avslutade dagen med grillning, jordgubbar och film med tjejerna där både jag och Jimmy somnade från filmen.. Vaknade vid 23 och då hade tjejerna plockat fram och gjort sig oboy och plockat fram lite karra.

Lördagen var lika härlig vädersmässigt, och vi hade lovat tjejerna sen länge att vi skulle fara på Boda Borg. Sagt och gjort, farmor kom och vaktade Clara, och kl 10 gick vi in genom dörrarna och lekte av oss i två timmar. Vi klarade iaf 5(!) banor. Så bra gick det inte förra gången. 

Sen under dagen tog vi fram utemöblerna, drack lite rosévin och gick sen över till Näslunds på middag och lite mer vin. Vi satt ute till 01, och det kändes inte så kallt ändå. 

Och igår söndag spelade Nova match, vilket slutade med vinst för Morön. Sen under eftermiddagen hade izabelle dansuppvisning x 2. Först en kl 14, som vi var och kikade på, sen en kl 18 men då var resten av familjen ute i nordanå lekparken. Sen avslutade vi morsdag med att fara till Alhems trädgård och köpa gelatoglass. Yummie! Favoriten för mig blev då passion och banan/kola.. 

Härligt med såna här energihelger. Där man hinner med lite av varje. Både trevligheter, och att slappa. 

Jag avslutar med några foton från helgen, sen aka jag sova!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: