FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Jag lever

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen inte prioriterat bloggen känner jag.. för mycket som tar energi på andra plan.

Nova har ju fyllt år, firades med middag på olearys. Där även presenterna öppnades. Monster High docka, ett eget bankkort, presentkort och en ny armbandsklocka.

På hemmafronten är jag i Rensar och sorterartagen. 5 kartonger med skor, ytterkläder, barnkläder som har sorterats om och ska upp på vindan. Hux flux fick vi så mycket mer utrymme i groventren bakom skjutdörrarna.
Fixat gardiner till sovrummet som vi inte har haft det senaste året i och med att jag tog en stången till köket istället.
Men har äntligen köpt special på Ikea som sitter uppe i taket. Blev väldigt nöjd. Fattas bara en fönsterlampa och blommor. Och så kollar jag efter en ny tapet till rummet. Som passar ihop med sängen bättre.

Jimmy väntar på ny handoperation, eller rättare sagt två.. först snitta, ta bort tunneln.. sjukskriven några veckor, tillbaka och dit med en ny tunnel i silikon. Sjukskriven några månader för att sen kunna ha full rörelse igen.

Och jag tampas med eksem på händerna..
nu äter jag antibiotika, sover med bomullshandskar och smörjer händerna.
Vill inte visa händerna när det var som värst med varblåsor. Usch.


Och på jobbfronten har jag hunnit på utbildningar och kurser till både Stockholm två svängar, till Umeå och varit på några i stan. Känns som att hjärnan har svårt att ta in nåt mer snart. Men mycket är faktiskt väldigt intressant.

Så en liten uppdatering om att vi lever!
Avslutar med några bilder och så återkommer jag snart igen.

Hoppas ni får en Trevlig halloween! Jag sträcker mig så långt att vi ska gröpa ur en pumpa, i ett fint mönster.

En dag på jobbet. Det tas jordprover
Bilder från Nova och Mikas poolparty
Tjejerna har haft show

Kommentarer


Kommentera inlägget här: