FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Dagarna just nu

Kategori: Allmänt

Just nu går hjärnan på högvarv när jag är på jobbet, kommer på mig själv i bilen hem hur jag lägger upp morgondagens jobb.. 

Intalar mig själv att det blir bättre. Ska bara komma in i allt först. 

Skyndar hem från jobbet, hämtar dom barn som inte Jimmy hunnit hämta.. Hem, fixa snabb middag och sen är det träning för Nova.. alt så har Iza dans på onsdagar.. Lite lek och läxläsning. Vi får hem Nova strax efter 19, Clara får välling och somnar, Nova in i duschen och sen kvällsfika innan det är dags för sängen för dom två äldre. När dom väl är i säng så är jag helt slut. Jag la mig strax efter 21 igår kväll.. 
Känner att mat och sömn är prio för tillfället! 

Annars så ser jag framemot vårvintern.. När det droppar vatten från takrännorna.. då man kan sitta ute och solen börjar värma.. och påsken, det är nåt särskilt med påsk. Fast först blir det sportlov. 


Nu är det slutsvamlat här.. 
Nu ska jag förbereda inför imorgon, och ta mig in i duschen! 
God natt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: