FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Trettondagshelg

Kategori: Allmänt

Ett av våra löften inför 2017, är att inte försöka boka in varenda helg. Vilket det känns som att vi gjort senaste året. Vi kan lätt räkna på en hand hur många hellediga helger vi har haft under 2016.


Sagt och gjort.. inte en plan denna helg.

Vi har sett skidor på tv, sorterat i några skåp, gått på maxi och handlat... spelat lite spel... bara tagit det lugnt.. 

Jag och Jimmy premiäråt en semla var idag. Det är verkligen gott.


Denna förkylning har tagit ett ordentligt grepp runt familjen.. Bella och Claras feber kommer och går i vågor.. Clara är väldigt trött.. somnar vid 19:30, sover till närmare 09:00. Och sen är hon trött igen vid 14. Idag somnade hon i min famn efter fikat och sov drygt 1,5 timme.

Och redan kl 19, tjatade hon om välling och Ville sova. Vilket hon gjorde..

Vi blev spontanbjudna på ett glas vin efter maten hos grannarna så vi tog med oss Perellivinet och gick över. Vi spelade lite spel och sen gick vi hem och ser nu reprisen på hockeymatchen.. 

Tänk så enkelt och fort det går att vända på dygnet.. snart är vardagen här igen. Då blir det tufft för vissa i den här familjen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: