FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Stora poolen

Kategori: Allmänt

Vi badade i utespa't i lördags efter middagen.. och Clara skulle få hänga på.  Hon var så peppad.. duschade före, sen ut i kalla luften.. sen ner ivärmen. Hon tyckte verkligen det var kul. Sen efter 15-20 minuter var hon trött. In i huset och torka sig.. det tog inte ens 5 minuter innan hon sov gott i soffan. 


Hon pratar fortfarande om när hon badade i stooora poolen ute.. hon är enkel att göra glad för tillfället. 


Snabbtagen bild innan jag och Clara tog oss i.

Fin väder var det ju i lördags.. vi åkte ner en snabbis på stan. Gjorde nåt ärende, kollade mattor och sen fikade vi med farmor på CK. 

Sen skyndade vi oss hem och satt ute i solen. 


Stan ja, det är sällan vi tar oss ner på stan.. Bella tycker inte det är kul.. Clara är duktig men vill ju gärna ta sig ur vagnen om tillfälle ges. Så ikväll var det ju kvällsöppet på stan. Nova skulle på kickoff på Boda Borg med nya fotbollslaget. Så jag frågade Bella om vi skulle följas på stan. Kolla lite kläder, ta en fika.. -neeej... jag vill fara på bandyträning. Inte stan.. fika kan vi ju gör hemma.


Jahapp. Så jag skippade motvilligt stan. Kändes inte kul att åka ner själv. Nästa gång det är kvällsöppet ska jag dra ned en kompis.. 

Nu ska jag avrunda kvällen. Jimmy ser hockey och jag är seg.. ska hjälpa till på jobbet redan 05:30. Är inte van med såna tider längre. Men det är kul. 
Då får jag ju sluta tidigare imorgon eftermiddag. Då blir det storstädning hemma med mina nya dammsugare. 

Bilder från stugan på sportlovet

Kategori: Allmänt

Har ju glömt lägga upp bilder när vi var i stugan med Josefssons. Detta är 3:je året i rad som vi åker upp. Väldigt trevlig tradition har det blivit.. 


Nytt för i år var ju att jag fick köra skoter hela tiden då Jimmy har körförbud sen operationen. Det gick bra att köra. 

Bra väder i stort sett hela tiden, vi åt och drack och spelade spel. När vi inte var ute med skotern förstås. 

Nytt bord

Kategori: Allmänt

Jag lyckades fynda på Facebook ett nytt köksbord.. vi har länge sökt men dom är ju så fasligt dyra.. 

men inte detta. 1000 kr. Nytt på Mio i samma storlek går på 15900 kr. 

Nu vill jag ta mig ner på stan och köpa nytt tyg till stolarna, gärna i en gråfärg som matchar soffan. Tror det blir jättebra.

Sen fattas en matta. Vi ska gå på jakt efter en sån. 


Sportlov

Kategori: Allmänt

Vilket härligt väder vi haft. Tyvärr spökar en förkylning så vi har tagit det lugnt. Varit ute, druckit varm choklad. Och ätit ostmackor. Tjejerna har åkt skidor och pulka. Igår tog grannen som är utbildad sjuksköterska bort Bellas stygn. 

Resultat; 


Och bilder från söndagen.. 


Sen på tal om nåt helt annat, men väldigt viktigt.. 


Den här har jag hittat som jag vill skåla i när jag fyller år!

Soliga lördag

Kategori: Allmänt


Akutbesök

Kategori: Allmänt

I onsdags stressade jag hem från jobbet. Det hade ju kommit en massa snö.. skulle hinna skotta innan jag skjutsade Iza och hennes kompis Alice på bandyträning. 


Hann varken skotta eller göra middag, blev bara att agera chaufför. Vår snöslunga hade tappat en bult så den skulle lagas. Vi var förbi bussgaraget så medans Jimmy fixade en bult tvättade jag bilen. 
For sen för att hämta tjejerna på träningen. 
Men då hade Iza lyckats få ett ganska djupt jack vid högra ögonbrynet. Så strax efter 18 kom vi in på akuten och lämnade strax innan 21. For förbi Max och köpte middag. 
Sen blev det bums i säng.
Iza var rätt spak som det var. Huvudvärk, lätta blåöga... 
hon hade lyckats ramla på sin egna klubba.
Det blev iaf 3 stygn. Nu håller vi tummarna att ärret blir obefintlig.

...
Bedövning i såret, därav bulan
även Clara fick en glass!

Skriv inläggstext