FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Stora poolen

Kategori: Allmänt

Vi badade i utespa't i lördags efter middagen.. och Clara skulle få hänga på.  Hon var så peppad.. duschade före, sen ut i kalla luften.. sen ner ivärmen. Hon tyckte verkligen det var kul. Sen efter 15-20 minuter var hon trött. In i huset och torka sig.. det tog inte ens 5 minuter innan hon sov gott i soffan. 


Hon pratar fortfarande om när hon badade i stooora poolen ute.. hon är enkel att göra glad för tillfället. 


Snabbtagen bild innan jag och Clara tog oss i.

Fin väder var det ju i lördags.. vi åkte ner en snabbis på stan. Gjorde nåt ärende, kollade mattor och sen fikade vi med farmor på CK. 

Sen skyndade vi oss hem och satt ute i solen. 


Stan ja, det är sällan vi tar oss ner på stan.. Bella tycker inte det är kul.. Clara är duktig men vill ju gärna ta sig ur vagnen om tillfälle ges. Så ikväll var det ju kvällsöppet på stan. Nova skulle på kickoff på Boda Borg med nya fotbollslaget. Så jag frågade Bella om vi skulle följas på stan. Kolla lite kläder, ta en fika.. -neeej... jag vill fara på bandyträning. Inte stan.. fika kan vi ju gör hemma.


Jahapp. Så jag skippade motvilligt stan. Kändes inte kul att åka ner själv. Nästa gång det är kvällsöppet ska jag dra ned en kompis.. 

Nu ska jag avrunda kvällen. Jimmy ser hockey och jag är seg.. ska hjälpa till på jobbet redan 05:30. Är inte van med såna tider längre. Men det är kul. 
Då får jag ju sluta tidigare imorgon eftermiddag. Då blir det storstädning hemma med mina nya dammsugare. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: